Și bărbații poartă pijamale sau dorm în orice?

pijamale barbati adnews

Cu siguranță un bărbat poate arăta bine în pijamale dacă acestea sunt create cu bun gust, dintr-un material de calitate precum mătasea sau bumbacul.

Știm că atunci când eram copii am purtat pijamale, dar oare bărbații continuă să poarte pijamale?

Răspunsul este da, și pot fi surprins să afle că probabil poartă deja pijamale fără să le denumească astfel. Bărbații sunt privilegiați la acest capitol pentru că pot purta aproape orice atunci când dorm. De exemplu un bărbat poate burta un tricou din bumbac și boxeri sau o bluză confortabilă cu pantaloni lungi din bumbac sau elasten.

O parte dintre bărbați optează pentru un set de pijamale moderne care sunt compuse de obicei dintr-o haină cu mânecă lungă și pantaloni lungi dintr-un material ușor precum in, vâscoză, bumbac sau mătase.

Misstero a lansat o colecție vestimentară de pijamale pentru bărbații care își doresc să poarte pijamale clasice de calitate pentru un plus de confort și stil. Astfel, poți rămâne în pijamale atunci când petreci timpul în casă şi doar mai adaugi un halat dacă este o zi mai rece. Partea bună este că le poţi lua cu tine şi atunci când călătoreşti, fără să-ţi schimbi prea mult obiceiurile.

Poți opta pentru varianta loungwear adică pentru pijamale compuse din pantalon, bluză sau haină și halat sau pijamalele clasice compuse din pantalon si bluza.

Prima varianta de pijamale le poți purta prin casă, poți să îți întâmpini musafiri în acest tip de outfit și să fi o gazdă apreciată.

Pijamalele din colecția Misstero, creeație proprie by George pot fi purtate atât în casă cât și pe stradă

Pijamalele pentru bărbați sunt mai elegante ca niciodată. Colecția MISSTERO vine în întâmpinarea bărbaților sexy și misterioși cu o nouă linie regală de pijamale care include și printuri elegante și o atenție amănunțită la detalii.

Îmbracă una din cele mai confortabile pijamale pentru bărbați din colecție, pentru un look cool și elegant de casă sau pentru un somn liniștitor.

Și dacă îți dorești să te asortezi cu persoana dragă poți opta pentru set de pijamale cuplu.

DISTRIBUIȚI